Bleijlevens Kerkrade B.V.

Op 02-06-2021 heeft de Rechtbank Limburg de firma Bleijlevens Kerkrade B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14073660 failliet verklaard, met benoeming van mr A.J.G. Bisscheroux tot curator. Het insolventienummer is F.03/21/76. De firma was ingeschreven op het adres Hammolenweg 66 te Kerkrade. Bij vragen kunt u contact opnemen met de curator via telefoonnummer: 045-4048140. Bekijk voordat u contact opneemt de recente publicaties en verslagen nog even na.

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Bleijlevens Kerkrade B.V.
Vestigingsadres Hammolenweg 66
Postcode 6466XW
Plaats Kerkrade
KVK-nummer 14073660
Insolventie nummer F.03/21/76

Rechtbank

Rechtbank Rechtbank Limburg
Rechter commissaris mr. P. Hoekstra

Juridische ondersteuning?

Heeft u juridische vragen over dit faillissement, en heeft dit een grote impact voor uw organisatie? Denk hierbij aan vorderingen vanaf € 10.000,- of eigendomsvoorbehoud, Neemt u dan contact op met de bij KlantAlert aangesloten advocaat: Zaan Advocaten. Zij helpen u graag verder met het juiste advies rondom dit faillissement.

075 – 303 00 10 (Contactpersoon: Jaap Jong)

Curator / Bewindvoerder

Alleen beschikbaar wanneer ingelogd
Naam Curator / Bewindvoerder Van Tot Adres Telefoonnummer
mr A.J.G. Bisscheroux Curator 01-06-2021 Heden Holzstraat 19, 6461HK KERKRADE 045-4048140

Publicaties

Datum Omschrijving
02-06-2021 Uitspraak faillissement op 01 juni 2021

Verslagen

Er zijn geen geen verslagen gepubliceerd.

Uw klanten niet langer ongemerkt failliet!
Faillissementen

Iets waar veel ondernemers niet bij stil staan, zijn de risico’s die faillissementen vormen die binnen uw klanten- of leveranciersbestand plaatsvinden. Stel één van uw klanten gaat failliet, u wordt hier vaak niet direct van op de hoogte gesteld, waardoor de productlevering of levering van uw diensten doorgang vinden. Dit is niet langer het geval met de KlantAlert applicatie!

Lees meer →
Over ons

De Klantalert applicatie is ontstaan vanuit verscheidene situaties waarbij wij aanliepen tegen een faillissement binnen ons klanten-bestand en daar onnodig schade van ondervonden. Dit moest anders, en dus zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van het KlantAlert concept. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen en denken deze met KlantAlert te hebben gevonden om de kans op financiële schade te minimaliseren!

Lees meer →
Uitgesproken faillissementen

Het aantal natuurlijke personen (met en zonder eenmanszaak), bedrijven en instellingen dat door uitspraak van de rechter in staat van faillissement is verklaard.

Wat is een Faillissement (bron: cbs.nl)
Staat waarin de rechter een juridische eenheid die heeft opgehouden te betalen kan verklaren. Het vermogen en de inkomsten van die juridische eenheid (de schuldenaar) worden dan ingenomen om de schulden af te lossen. Het faillissement kan worden uitgesproken op verzoek van een schuldeiser, de schuldenaar zelf of het Openbaar Ministerie. Nadat de inkomsten en het vermogen aan schuldeisers zijn uitgekeerd wordt het faillissement beëindigd maar is de schuldenaar vaak niet schuldenvrij. Restschulden blijven namelijk opeisbaar. Het failliet verklaren van een juridische eenheid op verzoek van een schuldeiser kan overigens alleen geschieden indien er ook sprake is van een schuld aan een andere schuldeiser.

Heeft u tips of suggesties?

Wij horen heel graag uw mening! sales@klantalert.nl