Schippers & Den Hartog Bouw B.V.

Op 21-07-2021 heeft de Rechtbank Rotterdam de firma Schippers & Den Hartog Bouw B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 23062033 failliet verklaard, met benoeming van mr H. Schuurbiers tot curator. Het insolventienummer is F.10/21/147. De firma was ingeschreven op het adres Lekdijk 187 te Langerak. Bij vragen kunt u contact opnemen met de curator via telefoonnummer: 0183-631033. Bekijk voordat u contact opneemt de recente publicaties en verslagen nog even na.

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Schippers & Den Hartog Bouw B.V.
Vestigingsadres Lekdijk 187
Postcode 2967GJ
Plaats Langerak
KVK-nummer 23062033
Insolventie nummer F.10/21/147

Rechtbank

Rechtbank Rechtbank Rotterdam
Rechter commissaris mr. C.G.E. Prenger

Curator / Bewindvoerder

Alleen beschikbaar wanneer ingelogd
Naam Curator / Bewindvoerder Van Tot Adres Telefoonnummer
mr H. Schuurbiers Curator 20-07-2021 Heden Grote Markt 15, 4201EA GORINCHEM 0183-631033

Publicaties

Datum Omschrijving
21-07-2021 Uitspraak faillissement op 20 juli 2021

Verslagen

Er zijn geen geen verslagen gepubliceerd.

Uw klanten niet langer ongemerkt failliet!
Faillissementen

Iets waar veel ondernemers niet bij stil staan, zijn de risico’s die faillissementen vormen die binnen uw klanten- of leveranciersbestand plaatsvinden. Stel één van uw klanten gaat failliet, u wordt hier vaak niet direct van op de hoogte gesteld, waardoor de productlevering of levering van uw diensten doorgang vinden. Dit is niet langer het geval met de KlantAlert applicatie!

Lees meer →
Over ons

De Klantalert applicatie is ontstaan vanuit verscheidene situaties waarbij wij aanliepen tegen een faillissement binnen ons klanten-bestand en daar onnodig schade van ondervonden. Dit moest anders, en dus zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van het KlantAlert concept. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen en denken deze met KlantAlert te hebben gevonden om de kans op financiële schade te minimaliseren!

Lees meer →
Uitgesproken faillissementen

Het aantal natuurlijke personen (met en zonder eenmanszaak), bedrijven en instellingen dat door uitspraak van de rechter in staat van faillissement is verklaard.

Wat is een Faillissement (bron: cbs.nl)
Staat waarin de rechter een juridische eenheid die heeft opgehouden te betalen kan verklaren. Het vermogen en de inkomsten van die juridische eenheid (de schuldenaar) worden dan ingenomen om de schulden af te lossen. Het faillissement kan worden uitgesproken op verzoek van een schuldeiser, de schuldenaar zelf of het Openbaar Ministerie. Nadat de inkomsten en het vermogen aan schuldeisers zijn uitgekeerd wordt het faillissement beëindigd maar is de schuldenaar vaak niet schuldenvrij. Restschulden blijven namelijk opeisbaar. Het failliet verklaren van een juridische eenheid op verzoek van een schuldeiser kan overigens alleen geschieden indien er ook sprake is van een schuld aan een andere schuldeiser.

Heeft u tips of suggesties?

Wij horen heel graag uw mening! sales@klantalert.nl