Brasserie Fine

Op 03-06-2021 heeft de Rechtbank Midden-Nederland de firma Brasserie Fine, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50676296 in de schuldsanering verklaard, met benoeming van M.W. van Dijk-Middelweerd tot bewindvoerder. Het insolventienummer is R.16/21/113. De firma was ingeschreven op het adres Marktstraat 66 te Naarden. Bij vragen kunt u contact opnemen met de bewindvoerder via telefoonnummer: 030-2724444. Bekijk voordat u contact opneemt de recente publicaties en verslagen nog even na.

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Brasserie Fine
Vestigingsadres Marktstraat 66
Postcode 1411EB
Plaats Naarden
KVK-nummer 50676296
Insolventie nummer R.16/21/113

Rechtbank

Rechtbank Rechtbank Midden-Nederland
Rechter commissaris mr. C.P. Lunter

Juridische ondersteuning?

Heeft u juridische vragen over dit faillissement, en heeft dit een grote impact voor uw organisatie? Denk hierbij aan vorderingen vanaf € 10.000,- of eigendomsvoorbehoud, Neemt u dan contact op met de bij KlantAlert aangesloten advocaat: Zaan Advocaten. Zij helpen u graag verder met het juiste advies rondom dit faillissement.

075 – 303 00 10 (Contactpersoon: Jaap Jong)

Curator / Bewindvoerder

Alleen beschikbaar wanneer ingelogd
Naam Curator / Bewindvoerder Van Tot Adres Telefoonnummer
M.W. van Dijk-Middelweerd Bewindvoerder 02-06-2021 Heden Hessenweg 180, 3731JN De Bilt 030-2724444

Publicaties

Datum Omschrijving
03-06-2021 Uitspraak schuldsanering op 02 juni 2021
03-06-2021 Uitspraak schuldsanering op 02 juni 2021

Verslagen

Er zijn geen geen verslagen gepubliceerd.

Uw klanten niet langer ongemerkt failliet!
Faillissementen

Iets waar veel ondernemers niet bij stil staan, zijn de risico’s die faillissementen vormen die binnen uw klanten- of leveranciersbestand plaatsvinden. Stel één van uw klanten gaat failliet, u wordt hier vaak niet direct van op de hoogte gesteld, waardoor de productlevering of levering van uw diensten doorgang vinden. Dit is niet langer het geval met de KlantAlert applicatie!

Lees meer →
Over ons

De Klantalert applicatie is ontstaan vanuit verscheidene situaties waarbij wij aanliepen tegen een faillissement binnen ons klanten-bestand en daar onnodig schade van ondervonden. Dit moest anders, en dus zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van het KlantAlert concept. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen en denken deze met KlantAlert te hebben gevonden om de kans op financiële schade te minimaliseren!

Lees meer →
Uitgesproken faillissementen

Het aantal natuurlijke personen (met en zonder eenmanszaak), bedrijven en instellingen dat door uitspraak van de rechter in staat van faillissement is verklaard.

Wat is een Faillissement (bron: cbs.nl)
Staat waarin de rechter een juridische eenheid die heeft opgehouden te betalen kan verklaren. Het vermogen en de inkomsten van die juridische eenheid (de schuldenaar) worden dan ingenomen om de schulden af te lossen. Het faillissement kan worden uitgesproken op verzoek van een schuldeiser, de schuldenaar zelf of het Openbaar Ministerie. Nadat de inkomsten en het vermogen aan schuldeisers zijn uitgekeerd wordt het faillissement beëindigd maar is de schuldenaar vaak niet schuldenvrij. Restschulden blijven namelijk opeisbaar. Het failliet verklaren van een juridische eenheid op verzoek van een schuldeiser kan overigens alleen geschieden indien er ook sprake is van een schuld aan een andere schuldeiser.

Heeft u tips of suggesties?

Wij horen heel graag uw mening! sales@klantalert.nl