Erdo Projecten B.V.

Op 03-08-2022 heeft de Rechtbank Noord-Holland de firma Erdo Projecten B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68906420 failliet verklaard, met benoeming van mr M.C.M. van Ruitenbeek-Kossen tot curator. Het insolventienummer is F.15/22/96. De firma was ingeschreven op het adres Tappersweg 43 te Haarlem. Bij vragen kunt u contact opnemen met de curator via telefoonnummer: 023-5125025. Bekijk voordat u contact opneemt de recente publicaties en verslagen nog even na.

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Erdo Projecten B.V.
Vestigingsadres Tappersweg 43
Postcode 2031ET
Plaats Haarlem
KVK-nummer 68906420
Insolventie nummer F.15/22/96

Rechtbank

Rechtbank Rechtbank Noord-Holland
Rechter commissaris mr. J. van der Kluit

Curator / Bewindvoerder

Alleen beschikbaar wanneer ingelogd
Naam Curator / Bewindvoerder Van Tot Adres Telefoonnummer
mr M.C.M. van Ruitenbeek-Kossen Curator 02-08-2022 Heden Postbus 5287, 2000CG HAARLEM 023-5125025

Publicaties

Datum Omschrijving
03-08-2022 Uitspraak faillissement op 02 augustus 2022

Verslagen

Er zijn geen geen verslagen gepubliceerd.

Uw klanten niet langer ongemerkt failliet!
Faillissementen

Iets waar veel ondernemers niet bij stil staan, zijn de risico’s die faillissementen vormen die binnen uw klanten- of leveranciersbestand plaatsvinden. Stel één van uw klanten gaat failliet, u wordt hier vaak niet direct van op de hoogte gesteld, waardoor de productlevering of levering van uw diensten doorgang vinden. Dit is niet langer het geval met de KlantAlert applicatie!

Lees meer →
Over ons

De Klantalert applicatie is ontstaan vanuit verscheidene situaties waarbij wij aanliepen tegen een faillissement binnen ons klanten-bestand en daar onnodig schade van ondervonden. Dit moest anders, en dus zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van het KlantAlert concept. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen en denken deze met KlantAlert te hebben gevonden om de kans op financiële schade te minimaliseren!

Lees meer →
Uitgesproken faillissementen

Het aantal natuurlijke personen (met en zonder eenmanszaak), bedrijven en instellingen dat door uitspraak van de rechter in staat van faillissement is verklaard.

Wat is een Faillissement (bron: cbs.nl)
Staat waarin de rechter een juridische eenheid die heeft opgehouden te betalen kan verklaren. Het vermogen en de inkomsten van die juridische eenheid (de schuldenaar) worden dan ingenomen om de schulden af te lossen. Het faillissement kan worden uitgesproken op verzoek van een schuldeiser, de schuldenaar zelf of het Openbaar Ministerie. Nadat de inkomsten en het vermogen aan schuldeisers zijn uitgekeerd wordt het faillissement beëindigd maar is de schuldenaar vaak niet schuldenvrij. Restschulden blijven namelijk opeisbaar. Het failliet verklaren van een juridische eenheid op verzoek van een schuldeiser kan overigens alleen geschieden indien er ook sprake is van een schuld aan een andere schuldeiser.

Heeft u tips of suggesties?

Wij horen heel graag uw mening! sales@klantalert.nl