BVB training and production B.V.

Op 22-06-2022 heeft de Rechtbank Zeeland-West-Brabant de firma BVB training and production B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77530160 failliet verklaard, met benoeming van mr L. Bijlsma tot curator. Het insolventienummer is F.02/22/93. De firma was ingeschreven op het adres Hoogeinde 18 te Waalwijk. Bij vragen kunt u contact opnemen met de curator via telefoonnummer: 013-5440400. Bekijk voordat u contact opneemt de recente publicaties en verslagen nog even na.

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam BVB training and production B.V.
Vestigingsadres Hoogeinde 18
Postcode 5142GC
Plaats Waalwijk
KVK-nummer 77530160
Insolventie nummer F.02/22/93

Rechtbank

Rechtbank Rechtbank Zeeland-West-Brabant
Rechter commissaris mr. I.C. Prenger - de Kwant

Curator / Bewindvoerder

Alleen beschikbaar wanneer ingelogd
Naam Curator / Bewindvoerder Van Tot Adres Telefoonnummer
mr L. Bijlsma Curator 21-06-2022 Heden Postbus 4203, 5004JE TILBURG 013-5440400

Publicaties

Datum Omschrijving
22-06-2022 Uitspraak faillissement op 21 juni 2022

Verslagen

Er zijn geen geen verslagen gepubliceerd.

Uw klanten niet langer ongemerkt failliet!
Faillissementen

Iets waar veel ondernemers niet bij stil staan, zijn de risico’s die faillissementen vormen die binnen uw klanten- of leveranciersbestand plaatsvinden. Stel één van uw klanten gaat failliet, u wordt hier vaak niet direct van op de hoogte gesteld, waardoor de productlevering of levering van uw diensten doorgang vinden. Dit is niet langer het geval met de KlantAlert applicatie!

Lees meer →
Over ons

De Klantalert applicatie is ontstaan vanuit verscheidene situaties waarbij wij aanliepen tegen een faillissement binnen ons klanten-bestand en daar onnodig schade van ondervonden. Dit moest anders, en dus zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van het KlantAlert concept. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen en denken deze met KlantAlert te hebben gevonden om de kans op financiële schade te minimaliseren!

Lees meer →
Uitgesproken faillissementen

Het aantal natuurlijke personen (met en zonder eenmanszaak), bedrijven en instellingen dat door uitspraak van de rechter in staat van faillissement is verklaard.

Wat is een Faillissement (bron: cbs.nl)
Staat waarin de rechter een juridische eenheid die heeft opgehouden te betalen kan verklaren. Het vermogen en de inkomsten van die juridische eenheid (de schuldenaar) worden dan ingenomen om de schulden af te lossen. Het faillissement kan worden uitgesproken op verzoek van een schuldeiser, de schuldenaar zelf of het Openbaar Ministerie. Nadat de inkomsten en het vermogen aan schuldeisers zijn uitgekeerd wordt het faillissement beëindigd maar is de schuldenaar vaak niet schuldenvrij. Restschulden blijven namelijk opeisbaar. Het failliet verklaren van een juridische eenheid op verzoek van een schuldeiser kan overigens alleen geschieden indien er ook sprake is van een schuld aan een andere schuldeiser.

Heeft u tips of suggesties?

Wij horen heel graag uw mening! sales@klantalert.nl